• +389043100100
  • info@ribnikrestoranomorani.mk

За Нас

Во регионот на областа Азот во средишниот дел на Македонија се наога рај кој нема да  ве остави рамнодушни -РИБНИК РЕСТОРАН ОМОРАНИ

Ресторанот се наога на брегот на реката Бабуна која е една од најчистите реки во Македонија.Опкружен е со ридови,зеленило,свеж воздух и жубор на вода.

-Идеално место за дружба и изолирање од градското сокојдневие.

Рибник Ресторан Оморани активно работи од 2014година.Тука секојдневно а особено во летниот период ,за викендите и за празниците доагаат гости од целата држава и пишироко-пречекан и со топла гостопримливост.

Нудиме повеке видови на риба-крап,пастрмка,сом и ајкула која е најубава во нашиот ресторан затоа што ние секогаш ја служиме свежа.

Освен рибата во Рибник Ресторан Оморани се служат и други традиционални специјалитети .Тука може да ги вкусите и сите видови на скара и сите видови на безалкохолни и алкохолни пијалоци.

Врвните специјалитети и квалитетната услуга секоја сабота навечер се зачинети со музика за душа.

Капацитетот на гости е 200 седишта во летниот т.с 100 седишта во зимскиот период,

Додете во Рибник Ресторан Оморани и верувајте ке сакате повторно да не посетите.

It was initially available on ipad only but since a the start of this year , haiku deck becomes available for data web users as well.